explore very Good life

Apartmani Very Good Life smješteni su u mjestu Preko na 5 km od Zadra. Objekt sadrži dvije jedinice sa okućnicom u sklopu koje se nalazi bazen sa sunčalištem i lounge za odmor.

Apartman 1

Prva jedinica sadrži 3 spavaće sobe, dva kupatila te blagovaonicu i prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana te balkon koji gleda na more od 30m2 i drugi balkon koji gleda na bazen veličine 25m2. Svaka spavaća kao i dnevna soba ima izlaz na balkon. Balkoni sadrže prostor za sjedenje, a kuhinja sadrži perilicu posuđa, pećnicu, hladnjak, ploču za kuhanje, zamrzivač, aparat za pripremu kave i električno kuhalo. U kupaonicama se nalazi kozmetički pribor, sušilo za kosu i perilica rublja. Svaka prostorija je potpuno klimatizirana i grijana. Veličina apartmana je 100m2, a sa balkonom iznosi 155m2. Prva jedinica nalazi se na 1.katu.

Apartman 2

2 smještajna jedinica nalazi se na 2.katu i sadrži dvije spavaće sobe, dva kupatila sa masažnom kabinom i saunom te besplatan kozmetički pribor, sušilo za kosu i perilicu rublja. Smještajna jedinica također ima potpuno opremljenu kuhinju sa hladnjakom, zamrzivačem, perilicom posuđa, pećnicom, pločom za kuhanje, aparatom za pripremu kave i električno kuhalo.